Treatment

Juchheim draadjeslifting

Juchheim draadjeslifting

duur 105 minuten

Beschrijving

Met deze effectieve anti-aiging gelaatsbehandeling heb je direct een verbluffend resultaat. De behandeling bestaat uit: reiniging, peeling dmv Microdermabrasie, goldmask, gouden draadjes die speciaal in de rimpel plooi worden aangebracht en het silkserum met de bye bye age creme. Gebruik de Juchheim gelaat producten om het resultaat te behouden.

De producten zijn gebaseerd op hoge concentraties actieve natuurlijke ingrediënten, zoals zee-algen extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruiden extracten (op basis van de Ayurvedische leer). Op dit moment is het één van de meest effectieve merken die er zijn. Met al snel mooie resultaten maar zeker op langer termijn verbeterd de huid steeds meer en ziet er mooier uit.

Dit is een gelaatsbehandeling waarbij u nog drie keuzeonderdelen kunt kiezen uit:

  • modeleren wenkbrauwen
  • verven wimpers of wenkbrauwen
  • harsen bovenlip en/of kin
  • extra dieptereiniging met waterdampapparaat
  • verzorgende voetbehandeling
  • verzorgende oogbehandeling
  • gezichts/decolletemassage


    De sensationele tilmethode kan de volgende resultaten bereiken:Onmiddellijk merkbaar liftend effect met anti-rimpeleffectVersteviging en verhoging van de elasticiteit van de huidVoorziening van de huid met vochtvermindering van poriënAanscherping van de gezichtscontourenVolume en jeugdige uitstralingdr Juchheim draadlifting kan worden gebruikt in het hele gezicht, hals en decolleté:voor een snel liftend effectvoor het behandelen van lijntjes en rimpelsVerstrakking van vermoeide gezichtszonesom de elasticiteit en het volume te verbeterenvoor een jongere uitstraling Hoe lang houden de resultaten aan?de dr Juchheim draadlifting met Liquid Thread 23K goud kan één keer per week worden gedaan gedurende een periode van 1 maand. Daarna moet een pauze van 1 - 2 maanden worden aangehouden.dr Juchheim Silk Serum en ByeByeAge 24h Day & Night Cream worden elke ochtend en avond continu gebruikt.De resultaten zijn snel zichtbaar, blijvend en verbeteren na verloop van tijd. Laat u inspireren door deze vernieuwende en natuurlijke methode voor huidverjonging!