Behandelingen

Huidverbetering

Acne Treatment

Deze acne behandeling is om de huid intensief te reinigen. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor mensen met een problematische huid.
De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, peeling, een masker, een dieptereinigingen en een parafinepakking.

Lees meer over de Acne Treatment

Coaguleren 15 min.

Door middel van coagulatie worden de huidoneffenheden verwijderd zoals, couperose, bloedblaasjes en fibromen (steelwratjes)

Lees meer over de Coaguleren 15 min.

Coaguleren 30 min.

Door middel van coagulatie worden de huidoneffenheden verwijderd zoals, couperose, bloedblaasjes en fibromen (steelwratjes)

Lees meer over de Coaguleren 30 min.

Intake oneffenheden verwijderen dmv. coaguleren

Door middel van coagulatie worden de huidoneffenheden verwijderd zoals, couperose en bloedblaasjes. Bij de eerste behandeling krijgt u een tube verkoelende aloe vera gel mee. Om nog een paar keer na de behandeling op het behandelde gebied aan te brengen. Couperose is een veel voorkomend probleem, wat meestal voorkomt op wangen en neus. Couperose zijn chronische verwijde bloedvaatjes. Deze vaatjes kunnen zich niet zelf meer vernauwen en blijven dus openstaan. Couperose breidt zich meestal vanzelf uit, het is daarom belangrijk om dit zo vroeg mogelijk te behandelen en stimulerende factoren en oorzaken te vermijden. Steelwratjes zij ook goed te behandelen dit zijn uitstekende kleine wratjes die ontstaan door wrijving van de huid of kleding. Als u voor het eerst deze behandeling zou willen ondergaan boek dan eerst de intake. Aan de hand van het intakegesprek wordt de behandeling bepaald.

Lees meer over de Intake oneffenheden verwijderen dmv. coaguleren

Microdermabrasie en Mesotherapie

Microdermabrasie is een techniek die gebruik maakt van een mechanische peeling waardoor de bovenste huidlaag en de huidverhoorning laag voor laag worden afgeschilferd en hierdoor de nieuwe huidlaag tevoorschijn kan komen.

Door de toepassing van microdermabrasie wordt de huid geactiveerd om collageen aan te maken, hierdoor ontstaat er een verjongend effect van de huid, waardoor er al na een eerste behandeling zichtbaar resultaat is.

Als u thuis de aansluitende producten van juchheim gebruikt heeft u een langer mooi resultaat.

Voor optimale verbetering kunnen er kuren worden ingezet in combinatie met mesotherapy, waarmee de huid direct gevoed wordt met de benodigde serums of ampullen tot in de diepere huidlagen. Hiermee is er voor vele huidproblemen een oplossing te bieden.

Indicaties
  • Littekens
  • Acne
  • Pigmentatie
  • Droge huid
  • Vette Huid
  • Lijntjes/Rimpeltjes
  • Rokershuid
  • Grove poriën
  • Onzuiverheden
De Microdermabrasie is het meest effectief en je krijgt het beste resultaat in kuur verband. U kunt een kuur van 3 of 6 keer achter elkaar doen. De behandelingen worden dan om de 10 tot 14 dagen uitgevoerd.

Een kuur van 3x = €210,-
Een kuur van 6x = €390,-

Lees meer over de Microdermabrasie en Mesotherapie

Real Peel Treatment en 2 onderdelen

Bij de Real Peel behandeling gebruiken we fruitzuur oplossingen die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) er af 'pelt', waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar worden.

Lees meer over de Real Peel Treatment en 2 onderdelen