Slide background

Juchheim behandelingen bij Corina's Salon in Elst

Bestel Juchheim producten bij Corina's Salon

Juchheim biedt werkelijk verbluffende resultaten

Dr. Juchheim Cosmetics is de nieuwe Effect-Cosmetica op basis van hoge concentraties aan actieve natuurlijke ingrediƫnten. Zonder: Parabenen, Parfum, Paraffine en Hormonen.

In de verzorgingsproducten zijn verschillende plantaardige werkstoffen verwerkt zoals; zee-algen extracten, hualuronzuur,peptiden evenals talrijke kruidenextracten uit de Ayurveda.

Voor de hoogst mogelijke effectiviteit hebben alle producten van Dr. Juchheim speciale Lock-factoren. Via hen kunnen de ingrediƫnten worden gericht in de diepere lagen van de huid. Daar kunnen de effectcosmetica zich optimaal ontwikkelen, zodat zowel een regeneratie als een jonger uiterlijk van de huid kan worden bereikt.

Tijdens deze behandelingen wordt je behandeld met meerdere producten van Dr. Juchheim Cosmetica. Zoals te zien is op de foto's een geweldig eindresultaat!

Juchheim luxe Treatment90 minuten€ 72.50

Boek direct

Dit is een gelaatsbehandeling waarbij u drie keuzeonderdelen kunt kiezen.

Ook met deze gelaatsbehandeling heb je direct een verbluffend resultaat. Gebruik de Juchheim gelaatsproducten om het resultaat te behouden.

Juchheim Eye Treatment30 minuten€ 39.95

Boek direct

Met deze oogbehandeling heb je een verbluffend resultaat!

Dit resultaat kunt u behouden door thuis in de ochtend en avond Juchheim Instant Lift Eyecream of Serum 4 Eyes te gebruiken

Juchheim Deluxe120 minuten€ 80.50

Boek direct

Dit is een uitgebreide gelaatsbehandeling waarbij u drie keuzeonderdelen kunt kiezen. De massage, voetmassage en dagmake-up zit hier bij in.

Ook met deze gelaatsbehandeling heb je direct een verbluffend resultaat. Gebruik de Juchheim gelaatsproducten om het resultaat te behouden.