juchheim onafhankelijk partner

Juchheim Cosmetics

Juchheim

In mijn salon werk ik met name voor de verstevigende en anti-aging behandelingen met het merk  Juchheim Cosmetics.

Juchheim Cosmetics is ontworpen en samengesteld door een immunoloog en cosmetisch arts Dr. Juchheim. met meer dan 35 jaar ervaring wilde hij de traditionele Ayurvedische leer combineren met de huidige technologie.

Zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa. De producten van Juchheim Cosmetics zijn onderscheidend, omdat:

Ze aantoonbaar werken op de langere termijn, maar ook zorgen voor een direct zichtbaar effect!

Ze gebaseerd zijn op hoge concentraties actieve natuurlijke ingrediënten, zoals zee-algen extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruidenextracten (gebaseerd op de Ayurvedische leer).

Ze bevatten geen hormonen, parabenen of paraffine en zijn dierproefvrij.

De producten van Juchheim Cosmetics variëren van de bestseller crème ‘ByeByeCellulite’ tot anti-aging producten voor gezicht, ogen en hals. Bovendien is er een breed aanbod van huidverbeterende lichaamsproducten. Naast de cosmeticaproducten biedt dr. Juchheim ook lifestyleproducten aan, waaronder complete levensstijlprogramma’s en supplementen.

De ontdekking van het “3D-effect” is een belangrijke vooruitgang in de cosmetica branch. Dit effect wordt verkregen door plantaardige,lipofiele ingrediënten die diep in de huid doordringen, te combineren met activerende en circulatie bevorderende ingrediënten.

 De Dr.Juchheim methode is een combinatie van natuurlijke ingrediënten en hightech wetenschap.

De West-Indische Guggel-boom (Indiase Mirre) in combinatie met plantaardige stamcellen en peptiden zorgen voor een gladdere huid, vollere lippen en een activatie van de celvernieuwing.

Juchheim - Lipo Sculp

ByeByeCellulite

 

Putjes in de huid, een sinaasappelhuid, striae of een slappe huid?

De eerste crèmes die echt werken zijn de producten van Juchheim cosmetics. Deze bevatten een combinatie van actieve natuurlijke ingrediënten, die diep inwerken op de huid. Hierdoor zal de huid er gladder en strakker uit gaan zien.

Cellulite is een toestand van het onderhuidse vet, waardoor het huidreliëf grover wordt en de huid putjes krijgt, dit wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. U kunt cellulite aanpakken met de crème ByeByeCellulite.

De crème ByeByeCellulite bevat unieke grondstoffen met 6-voudige werking. De volle kracht begint direct na het aanbrengen van de crème en de eerste resultaten zijn snel zichtbaar. De geconcentreerde werkzame bestanddelen, van plantaardige oorsprong, zijn zo op elkaar afgestemd dat de werking bij herhaaldelijk gebruik enorm lang aanhoudt.

ByeByeCellulite crème zorgt voor:

·         Zichtbare verhoging van de doorbloeding (roodheid)

·         Voelbare warmteontwikkeling

·         Verbetering van de stofwisseling

·         Gladder wordende huid

·         Versteviging van de structuur van de huid

·         Harmonisatie van het huidbeeld

Werkstoffen: Benzyl Nicotinate (doorbloeding), Aesculus Hippocastanum (zaadextract), Raspberry Ketone (vetverbrander).

 

Hieronder enkele resultaten voor de kuur en 1,5 maand na de kuur:

Juchheim - ByeByeCellulite

Al na 4 uur ziet u de eerste effecten. Bij langer gebruik zal de huid steeds mooier worden. Het product moet 2 keer per dag worden aangebracht op een gereinigde huid. U brengt het gedurende 1 tot drie maanden aan.

Afhankelijk van de mate van cellulitis duurt een kuur 30 tot 90 dagen. De eerste effecten zullen al snel optreden. De huid voelt zachter aan, de doorbloeding wordt beter. Soms neemt de cellulitis in het begin of na 4 tot 6 weken iets toe omdat er vocht en afvalstoffen aan de cellen onttrokken worden, blijf doorgaan met smeren! Als het gewenste resultaat bereikt is kan je afbouwen en beginnen met onderhoud. Om het resultaat vast te houden is 2 á 3 maal per week smeren voldoende.

De eventuele roodheid en het warmtegevoel dat bij aanvang van de behandelingen kan optreden, geeft aan dat het product tot werking komt. Deze verdwijnen in de regel bij herhaaldelijk gebruik.

 

Dr Juchheim bye bye cellulite €124,95

Testen

Testen is gratis! Wij maken een voorfoto van je probleemzone. Eerst wordt de huid goed met het tonic water van Juchheim gereinigd. Daarna word er een dun laagje creme aangebracht. Na enkele minuten zal je huid reageren: roodheid, hitte, tintelingen. Maak thuis na 4 uur een nafoto. Stuur deze dan.  Dan maken we een collage van de voor en na foto . Je zult versteld staan van het verschil! Dit verschil is uiteraard tijdelijk (gemiddeld 8uur), maar toont wel aan dat je goed op de creme reageert en dat een kuur tot een beter huidbeeld zal leiden.

Boek een gratis test afspraak

Liposculp €179,95

Liposculp verminderd de omvang (maar het is geen afvalproduct!). Caffeine, Coenzyme A en Carnitine zijn krachtig trio in deze lichaamsverzorging. Door de hoge geconcentreerde planten extracten en circulatie verbeterde ingrediënten ontstaat het ‘slimming-effect’ waardoor de omvang afneemt. Deze crème smeer je in de ochtend en avond en ook hierbij kan het zo zijn dat de huid in het begin wat rood en branderig aanvoelt, dit houd 5 dagen tot anderhalve week aan.

Voor een versterkend effect kunt u wat huishoudfolie om het gebied wikkelen. Het verschil tussen ByeByeCellulite en Liposculp: Liposculp werkt echt op de omvang en ByeBye werkt verbeterend op de huidstructuur zoals cellulite, striae en losse huid maar kan op de langere termijn ook zeker de omvang van de benen of buik verminderen. Zou u graag omvang willen verminderen kiest u dan Liposculp, gaat het om huidstructuur dan kiest u de ByeByeCellulite (met als bijkomend voordeel eventueel omvangvermindering.

3D Bodylift Ultra firming Body Cream €149,95

3D Bodylift bevat groente extracten, peptiden en lipiden, het stimuleert de vernieuwing van collageen en elastische vezels. Deze zijn de sleutel voor een mooie en stevige huid.

3D bodylift helpt bij het verstevigen van slappe, loshangende huid. In sommige gevallen heeft het een direct zichtbaar effect en soms zie je pas verschil na een aantal keer gebruik. Kan gebruikt worden over het gehele lichaam waar verslapping op treed.

Test bye bye Cellulite15 minuten€ 0.00

Plan afspraak

Juchheim luxe Treatment90 minuten€ 72.50

Plan afspraak

Dit is een gelaatsbehandeling waarbij u drie keuzeonderdelen kunt kiezen.

Ook met deze gelaatsbehandeling heb je direct een verbluffend resultaat. Gebruik de Juchheim gelaatsproducten om het resultaat te behouden.

Juchheim Eye Treatment30 minuten€ 39.95

Plan afspraak

Met deze oogbehandeling heb je een verbluffend resultaat!

Dit resultaat kunt u behouden door thuis in de ochtend en avond Juchheim Instant Lift Eyecream of Serum 4 Eyes te gebruiken

Juchheim Deluxe120 minuten€ 80.50

Plan afspraak

Dit is een uitgebreide gelaatsbehandeling waarbij u drie keuzeonderdelen kunt kiezen. De massage, voetmassage en dagmake-up zit hier bij in.

Ook met deze gelaatsbehandeling heb je direct een verbluffend resultaat. Gebruik de Juchheim gelaatsproducten om het resultaat te behouden.