Behandelingen

Dr. Juchheim

Juchheim Deluxe

Met deze gelaatsbehandeling heb je direct een verbluffend resultaat. Gebruik de Juchheim gelaatsproducten om het resultaat te behouden.

Lees meer over de Juchheim Deluxe

Juchheim Eye Treatment

Met deze oogbehandeling heb je een verbluffend resultaat!

Lees meer over de Juchheim Eye Treatment

Juchheim luxe Treatment

Met deze gelaatsbehandeling heb je direct een verbluffend resultaat. De behandeling bestaat uit: reiniging, peeling goldmask,collageenpads voor het gelaat.(ogen en lippenplooi) en verschillende serums speciaal op de huid afgestemd. Gebruik de Juchheim gelaatsproducten om het resultaat te behouden.

Omdat ze gebaseerd zijn op hoge concentraties actieve natuurlijke ingrediƫnten, zoals zee-algen extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruidenextracten (gebaseerd op de Ayurvedische leer). Effect cosmetica omdat het op dit moment een van de meest effectieve merken is die er zijn. Met al snel mooie resultaten maar zeker op langer termijn wordt de huid steeds mooier en verbeterd.

Dit is een gelaatsbehandeling waarbij u nog drie keuzeonderdelen kunt kiezen zoals bij de classicbehandeling.

Lees meer over de Juchheim luxe Treatment

Test bye bye Cellulite

Testen is gratis! Wij maken een voorfoto van je probleemzone. Eerst wordt de huid goed met het tonic water van Juchheim gereinigd. Daarna word er een dun laagje creme aangebracht. Na enkele minuten zal je huid reageren: roodheid, hitte, tintelingen. Maak thuis na 4 uur een nafoto. Stuur deze dan. Dan maken we een collage van de voor en na foto . Je zult versteld staan van het verschil! Dit verschil is uiteraard tijdelijk (gemiddeld 8uur), maar toont wel aan dat je goed op de creme reageert en dat een kuur tot een beter huidbeeld zal leiden.

Lees meer over de Test bye bye Cellulite